Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd søger to studenter til digital kommunikation

Er du analytisk, kreativ og i gang med en uddannelse inden for kommunikation med fokus på digitale medier? Vil du være med til at arbejde med web og anden digital kommunikation i en international organisation, hvor de nordiske parlamenter og regeringer samarbejder politisk om klima, miljø, ligestilling, børn & unge, ny nordisk mad og andre spændende områder? Så er du måske en vores to nye studentermedhjælpere.

To af vores dygtige studenter bliver færdige med deres uddannelser, og vi er derfor på udkig efter nye studenter-kolleger, der med hver deres profil kan hjælpe os med styrke det nordiske samarbejdes digitale tilstedeværelse. De to stillinger overlapper hinanden i forhold til opgaver og kompetencer, men hvor den ene primært skal arbejde med indhold og redaktionelle opgaver, skal den anden gerne være lidt mere udviklings- og webteknisk orienteret. 

For begge studenter er det vigtigt, at man har gode samarbejdsevner, en “det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert”-attitude samt vilje til både at lære nyt og til at videreformidle sin viden.

Profil 1:
Din primære opgave bliver at hjælpe os med at opdatere og udvikle omdrejningspunktet i det nordiske samarbejdes kommunikation - hjemmesiden norden.org. Sekundært vil du komme til at arbejde med at måle, evaluere og udvikle indsatser på vores øvrige digitale kanaler.

En vigtig del af arbejdet består i at hjælpe vores lokalredaktører med at kvalitetssikre og publicere indhold på hjemmesiden og følge op på redaktionelt arbejde, og du kan også være med til at udvikle kampagner og temasider på norden.org.

Vi søger dig som:
 • Brænder for god og effektiv digital kommunikation - på web, sociale medier, video mm 
 • Har godt styr på formidling, både i tekst og billeder
 • Har erfaring med at arbejde i CMS (- vi bruger Drupal)
 • Er struktureret og skarp til at organisere indhold
 • Har kendskab til afrapportering af digitale kampagner og KPI’er samt viden om analyseværktøjer og statistik for digitale medier
 • Har interesse i tilgængelighed og brugervenlighed på nettet
 • Er interesseret i politik og nordisk samarbejde

Profil 2:
Din primære opgave bliver at hjælpe os med at opdatere og udvikle omdrejningspunktet i det nordiske samarbejdes kommunikation - hjemmesiden norden.org. Sekundært vil du komme til at hjælpe os med at optimere norden.orgs tilgængelighed og SEO samt assistere vores webudvikler i den agile udvikling af norden.org. 

En vigtig del af arbejdet bliver at hjælpe vores kommunikationsrådgivere med at løse forskellige problematikker på tværs af digitale systemer.

Vi søger dig som:
 • Har erfaring med og teknisk forståelse af CMS-systemer (- gerne Drupal)
 • Har kendskab og interesse for brugervenlighed, accessibility og SEO
 • Kan snakke “tech” og har ikke noget problem med at finde en fejl i en HTML-kode
 • Har god intuition/flair for brug af digitale værktøjer og systemer
 • Har erfaring med eller interesse for  agile projektmetoder
 • Eventuelt har erfaring med Adobe Creative Suite (- det vil være en fordel, men det er ikke et krav)

Generelt
Du må gerne have arbejdet med websider, sociale medier, Google Analytics eller andre analyse- og publiceringsværktøjer, og det er vigtigt, at du er nysgerrig og kan arbejde selvstændigt med afgrænsede opgaver.

I det nordiske samarbejde er dansk, svensk og norsk arbejdssprog. Du skal derfor kunne arbejde på ét af disse sprog og forstå de andre. Kan du kommunikere på engelsk, finsk eller islandsk, vil det være en fordel.

Stillingen er berammet til 15-20 timer ugentligt, som kan fordeles, så det passer med studiet. Arbejdsstedet er Ved Stranden 18 i det indre København.

Du kommer til at blive en del af et mindre digitalt team i Kommunikationsafdelingen med tre faste medarbejdere og tre studentermedhjælpere. Vi er i alt 30 medarbejdere i Kommunikationsafdelingen.

Vi ønsker at besætte stillingerne fra 1. maj 2020 eller snarest derefter.

Du bedes skrive i din ansøgning, hvilken stilling du søger.

Om Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd
Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd udgør kernen i det officielle nordiske samarbejde, der omfatter Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige samt Færøerne, Grønland og Åland. Samarbejdet er både politisk, økonomisk og kulturelt forankret, og det skal styrke nordiske interesser og værdier i en global omverden. Vores vision er, at Norden skal blive verdens mest bæredygtige og integrerede region.

Nordisk Ministerråds og Nordisk Råds fælles sekretariat består af ca. 130 medarbejdere, som sammen med Nordisk Kulturfonds sekretariat holder til i Nordens Hus midt i København.

Læs mere om Nordisk Råd og Nordisk Ministerråd på www.norden.org eller følg os på Facebook www.facebook.com/nordensk og Twitter: @nordensk

Mere information om tjenesterne
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Alf Kronvall, Seniorrådgiver Digitale Medier, telefon +45 29 69 29 10 eller e-post alfkro@norden.org.

For information om ansættelsesvilkår, kan du kontakt hr@norden.org.

Sidste ansøgningsfrist er den 14. april 2020.
 
 

Information

Titel

Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd søger to studenter til digital kommunikation

Organisation

Nordisk Ministerråds sekretariat

By

København

Ansøgningsfrist

14-04-2020 23:59

Ansættelsesvilkår

Student

Stillingskategori

Studentermedhjælper

Kontaktpersoner

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Alf Kronvall, Seniorrådgiver Digitale Medier, telefon +45 29 69 29 10 eller e-post alfkro@norden.org