Kommunikationspraktikant til Nordens Hus på Færøerne

Har du lyst til at prøve kræfter med kommunikationsopgaver med fokus på nordisk kunst og kultur? Vi søger en kommunikationspraktikant til efteråret 2024.

Nordisk kunst og kultur
Nordens Hus på Færøerne, Norðurlandahúsið, er et kulturhus i Tórshavn. Vi hører under Nordisk Ministerråd og formidler nordisk kultur til Færøerne og færøsk kultur til det øvrige Norden. Med over 400 arrangementer og ca. 120.000 besøgende årligt bugner vores program af koncerter, scenekunst, film, litteratur, debatter og konferencer – ja en bred vifte af tilbud. En prioriteret målgruppe er børn og unge.

Praktikant til kommunikation
Som kommunikationspraktikant får du til opgave at hjælpe os med at formidle vores arrangementer på flere kanaler og til forskellige målgrupper. Blandt andet på sociale medier og hjemmeside, via pressearbejde osv. Du skal både være klar til at give dig i kast med daglige driftsopgaver og til at tage ansvar for egne projekter.

Om dig
Du er sandsynligvis i gang med en kandidatuddannelse i kommunikation, journalistik eller lignende, du interesserer dig for nordisk kunst og kultur og har lyst til at bo på Færøerne et semester. Du behersker et af de skandinaviske sprog på højt niveau og er god til engelsk. Kendskab til færøsk er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et livligt hus og en personalegruppe på 15 personer. Du får indblik i det nordiske samarbejde under Nordisk Ministerråd og bred erfaring med kommunikation af kunst- og kulturarrangementer. Du vil løbende modtage vejledning og sparring og har mulighed for at byde ind på kommunikationsopgaver, der interesserer dig.

Det praktiske
Praktikken er ulønnet og skal vare cirka 5 måneder med start i august/september.
Vi tager gerne hensyn til individuelle studiekrav. Det er også muligt at fjernstudere på deltid i praktikperioden.
Det er dit eget ansvar at finde bolig på Færøerne, men vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Ansøgningsfrist: 1. marts

Spørgsmål?
For yderligere information, kontakt kommunikationschef Maria Holm-Jacobsen på maria@nlh.fo.

Læs mere om Nordens Hus på Færøerne på www.nlh.fo
 

Information

Titel

Kommunikationspraktikant

Organisation

Nordens hus på Færøerne

By

Torshavn

Ansøgningsfrist

01-03-2024 23:59

Stillingskategori

Tjeneste ved en nordisk institution eller hos en samarbejdspartner

Kontaktpersoner

For yderligere information, kontakt kommunikationschef Maria Holm-Jacobsen på maria@nlh.fo.