Sisältöä ei ole saatavilla valitsemallasi kielellä, joten se näytetään kielellä Ruotsalainen.

NordPub-appen

Mobile phone with NordPub App
Läs våra publikationer i NordPub-appen

NordPub-appen ger dig enkel tillgång till de senaste publikationerna som ges ut av sekretariatet för Nordiska ministerrådet och Nordiska rådet. Publikationerna är dels forskningsbaserade rapporter med en nordisk vinkel, dels allmän information om det nordiska samarbetet.

Appen är indelad i olika ämnesområden. Om du vill hålla dig informerad om nya publikationer inom ditt intresseområde kan du slå på notiser. Publikationerna öppnas som pdf-filer, och det är lätt att söka och navigera i själva publikationerna. Alla publikationer kan laddas ner gratis.

I appen får du en bra överblick över publikationerna. Du kan enkelt söka och ladda ner publikationer eller spara dem som favoriter. Du kan också dela publikationer med dina vänner och kollegor.

Observera att NordPub-appen endast innehåller de senaste och mest relevanta publikationerna och de kan med tiden tas bort. Appen ersätter därför inte NordPub-portalen (www.norden.org/nordpub), vår Open Access-portal med nästan 4 000 publikationer. I den kan du alltid hitta dina publikationer från appen.