NordGen søger projektleder til flytning af frøsamling i Danmark

Vi søger en projektleder til frølaboratoriet og vores baslager i Danmark. Til efteråret/vinter skal vi flytte vores baslager til en anden lokation. Projektet består i flytning af mere end 30.000 prøver fra simple frysere til et walk-in fryserum. I den forbindelse er det besluttet, at vi skal kvalitetssikre materialet. Alle prøverne skal åbnes, frøet skal analyseres og eventuelt omrenses, ompakkes, ommærkes og omregistreres i vores database. Der skal udvælges prøver, som skal bruges i forbindelse med forskningsprojekter og som skal yderligere kvalitetsbeskrives. Det nye walk-in fryserrum skal organiseres, og prøverne skal placeres så de er lette at genfinde. Prøverne skal have nye labels med stregkoder og deres position i fryserummet skal registreres.
 
Vi søger en projektleder, som kan drive hele processen og være teamleder for de medarbejdere, som vil udføre selve analysearbejdet på det nye baslager. Du skal have god praksis fra projektledelse eller anden ledelse, rapportering, arkivering, dokumentation og materialehåndtering, du skal også være villig til selv at tage del i arbejdet med flytningen af materialet. Du vil skulle have et tæt samarbejde med den ansvarlige for frølaboratoriet, men vil rapportere til kurator.
 
Vi ser gerne at du har følgende kvalifikationer:
  • Erfaring fra projektledelse eller anden ledelse
  • Erfaring fra håndtering af frø og frøanalyser
  • Erfaring fra arbejde med databaser e.g. SESTO
  • Erfaring fra arbejde med genetiske ressourcer
  • Erfaring med kvalitetssikring
  • IT-erfaring
  • Kundskaber i et af de skandinaviske sprog (norsk, dansk eller svensk)
  • Engelsk
  • Gode samarbejdsevner
  • Energisk, resultatorienteret, selvstændig og ansvarlig

NordGen tilbyder
NordGen tilbyder et spændende projekt i et professionelt og internationalt arbejdsmiljø med entusiastiske kolleger.
Ansættelse er en projektansættelse i 18 måneder med mulighed for forlængelse. Øvrige ansættelsesvilkår følger gældende svensk statsaftale. Løn efter aftale.
 
Tjenesten er placeret det første halve til hele år i Danmark ved Århus Universitet, i Flakkebjerg, men med hyppige rejser til vores kontor i Alnarp, Sverige. Introduktion til NordGen og projektet vil dog være i Alnarp, lidt udenfor Malmø i Sverige i de første måneder.
 
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte
Jette Nydam Hansen – Genbankskurator – (ferie i uge 31-33) - på telefon +46 702 599 018
Lise Lykke Steffesen – Direktør – på telefon:   +46 763 171 215
 
Ansøgningsfrist er den 26. august. Ansøgning (inklusive CV og referencer) skal du udfylde via vores hjemmeside nordgen.org eller på Nordisk Ministerråds hjemmeside norden.org.
Vi vil vurdere ansøgningerne løbende, så søg allerede i dag.

NordGen – Nordiskt Genresurscenter – är en institution under Nordiska Ministerrådet för bevarande och hållbart nyttjande av skog, husdjur och växter. Vårt uppdrag är att säkra genetisk mångfald och därmed den biologiska livsgrunden för nutid och framtid, vara bland de främsta internationella service- och kunskapscentra för förvaltning av skogs-, husdjurs- och växtgenetiska resurser. Vi ansvarar för den nordiska genbanken för frö samt har det administrativa ansvaret för det globala frövalvet på Svalbard – Svalbard Global Seed Vault. NordGen har idag 30 medarbetare och vi har vårt kontor i Alnarp, mellan Malmö och Lund i södra Sverige. Vi har också en avdelning i Ås, Norge.

För ytterligare information se
www.nordgen.org

 

Upplýsingar

Titel

NordGen søger projektleder til flytning af frøsamling i Danmark

Organisation

Nordisk Genressourcecenter

By

Flakkebjerg

Ansøgningsfrist

26-08-2019 23:59

Ansættelsesvilkår

Andet

Stillingskategori

Tjeneste ved en nordisk institution eller hos en samarbejdspartner