Þetta innihald er ekki til á því tungumáli sem þú hefur valið, því sýnum við innihaldið á Danska.

Toldregler i Grønland

skibe ved havnen Sikuki i Nuuk
Ljósmyndari
Maasi Brøns Chemnitz
Læs her om regler for told og indførsel af varer og privat gods i Grønland.

Told er det beløb og afgift, som du skal betale for at få transporteret varer og andre ejendele fra et land til et andet.

Forskellige lande har forskellige aftaler, hvor du eksempelvis indenfor EU ikke skal betale told, når du sender mellem to lande.

Indfortoldning i Grønland

Når det kommer til Grønland, skal alt indfortoldes.  

Skal du sende varer til Grønland med søfragt, er det fra Grønlandshavnen i Aalborg, og det er RAL som eksklusivt tager sig af søfragten. De hjælper også med indfortoldning.

Sender du derimod med luftpost, er det Tele-Post, som tager sig af toldbehandlingen, og de opkræver ikke gebyr for arbejdet.

Dog er der visse undtagelser, navnlig ved indrejse til Grønland, hvor du kan handle tax-free i Kastrup, Reykjavik, Kangerlussuaq og Narsarsuaq.

Kontakt myndighed
Spørg Info Norden

Hvis du har spørgsmål, kan du udfylde vores kontaktformular.

OBS! Hvis du har spørgsmål om behandlingen af en konkret sag eller ansøgning eller andre personlige forhold, skal du kontakte den relevante myndighed.

Info Norden er upplýsingaþjónusta Norrænu ráðherranefndarinnar. Við gefum upplýsingar til fólks sem vill flytja, vinna, stunda nám, leita styrkjum eða hefja rekstur í öðru norrænu landi.
Leitaðu að skrifstofu Info Norden hérna