Dette innholdet er ikke tilgjengelig på språket du har valgt. Vi viser det på Danish.

Digital ungdomsdialog om fællesskaber i Norden

21.06.20 | Nyhet
Unge fra Stryn
Photographer
Oddleiv Apneseth / norden.org
Nordisk Ministerråd sætter med en ny video-kampagne gang i dialogen mellem ungdomsfællesskaber i Norden. Organisationerne; Dansk Ungdoms Fællesråd, Alliansi (The Finnish National Youth Council) samt Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner giver deres bud på, hvad nordisk samarbejde og ungdoms-fællesskaber betyder for dem. Både generelt men også i disse coronatider. Det bliver startskuddet på en nordisk digital dialog, der inviterer alle ungdomsorganisationer til at engagere sig i debatten og komme med bud på temaer, der kan løses i et nordisk samarbejde.

Se videoen her

Deltag selv i debatten under #nordiccommunities

Sara Ellegaard, studentermedarbejder i Nordisk Ministerråd

Videointerview: Det er i mødet over grænserne, at trylleriet sker!

Samarbejdsminister Mogens Jensen har fulgt med i den nordiske digitale dialog, der i denne uge har fyldt meget for ungdomsorganisationer på tværs af de nordiske lande. Ud af dialogen kom der flere ønsker fra de unge til de nordiske ministre. Hør her, hvad Mogens Jensen har svaret. Og hør, hvorfor han mener, at ungefællesskaber er så vigtige for verdensmålene, Norden og fremtiden. 

Nordisk løsninger og inspiration

Med udgangspunkt i Nordisk Ministerråds Vision 2030 samt det danske formandskab i 2020 har initiativet til formål at skabe digital dialog om civilsamfundsfælleskaber i Norden. Det skal sætte lys på de nordiske værdier og vigtigheden af involvering civilsamfundet. Og det skal sætte fokus på fællesskaber generelt og  nu i corona-tider. Kampagnen fokuserer på ungdomsfællesskaber, nordiske løsninger og inspiration mellem ungdomsorganisationer i Norden.