The content is not available in your chosen language, we are displaying it in Danish instead.

Altingets Sommermøde: Nordisk samarbejde kan løfte os ud af krisen

10.06.20 | Event
På Altingets Sommermøde vil generalsekretær Paula Lehtomäki se nærmere på det nordiske samarbejde set i lyset af coronakrisen.

Information

Dates
10.06.2020
Time
02:20 PM - 02:40 PM

De seneste måneders coronakrise har vist, at Danmark og Norden har gavn af et integreret samarbejde. Vi skal i dette møde med Paula Lehtomäki, generalsekretær i Nordisk Ministerråd se nærmere på, hvad vi har lært under coronakrisen. Og vi skal se fremad gennem Nordisk Ministerråds vision 2030, underskrevet af de nordiske statsministre.

Ambitionen her er, at Danmark og Norden skal være i førertrøjen, når det gælder den grønne omstilling. Men hvordan kommer vi det på den anden side af coronakrisen? Hvordan bliver vi som region konkurrencedygtige? Og hvordan gør vi dette socialt bæredygtigt, så alle 27 millioner borgere kommer med? Paula Lehtomäki er klar til at give sit bud og siger: ”På trods af den svære tid har vi alle forudsætninger for at arbejde videre for vores fælles vision om at gøre Norden til verdens mest integrerede region, hvor grænserne i højere grad binder landene sammen end adskiller dem."

 

Deltagere:

Paula Lehtomäki, generalsekretær i Nordisk Ministerråd

Vibeke Hartkorn, moderator

 

Sådan deltager du:

Begivenheden streames gratis på hjemmesiden for Altingets Sommermøde samt på tv-kanalen DK4.