Detta innehåll är inte tillgängligt på ditt valda språk, vi visar det på Danish.

Blågul kulturnat for fuld musik

05.10.18 | Nyhet
Smith and Thell i Nordens Hus på Kulturnatten den 12. oktober i København
Photographer
Playground Music Scandinavia
På kulturnatten i København den 12. oktober inviterer Nordens Hus til hele tre koncerter. Den svenske folk-popduo Smith & Thell, musikeren Dennis Kala og Malmö Indiekör. Vores gæster kan også smage på streetfood, kreeret af Malmø’s cooleste kokke – Yalla Trappan, mens der er mandemodeshow på storscenen.

Nordens Hus flytter for en aften ud på pladsen ved Gammel strand. Her lægger vi sammen med Den svenske Ambassade og Visit Sweden scene til hele tre koncerter med svenske kunstnere. Folk-popduoen Smith & Thell fra Helsingborg. Dennis Kalla fra Sveriges nordligste by Kiruna og Malmö IndiKör vil give os deres bedste. Inden da byder Sveriges Ambassadør i Danmark, Fredrik Jörgensen velkommen.  
 

Streetfood fra Rosengården i Malmø

Malmøs mødre og cooleste kokke har taget skeen i den anden hånd, når de til dagligt laver mad til Malmø og omegn gennem cateringfirmaet Yalla Trappan. I Nordens Hus får vi denne aften besøg af Yalla Trappan, der uddeler 1000vis af smagsprøver på deres kogekunst.           
 

Yalla Trappan

Mandligt Modeshow 

Det svenske herretøjmærke Smrikosmail viser de seneste kreationer frem. Modige mænd fra Nordens Hus og venner af huset vil gå catwalk i løbet aftenen. Der vil også være stande på pladsen, hvor man har mulighed for digitalt at besøge Sverige gennem virtuelle briller mv.    
 

Sundhed og shots

Den skandinaviske verdensborger med rødder i både Sverige og Danmark, Trine Grönlund inviterer sundhedsbloggerne Frk. Kræsent fra Sverige og danske Nadja Vienberg til en snak om sundhed i dagligdagen. Undervejs skal der smages på de to bloggers bedste bud på sunde shots. 

Nordisk samarbejde og svensk formandskab 

Sverige har formandskabet for Nordisk Ministerråd i 2018. Derfor har vi på kulturnatten ekstra fokus på Sverige, der sammen med Danmark, Norge, Findland, Island, Grønland, Færøerne og Åland indgår i det officielle samarbejde i Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd til 
 

Contact information