Detta innehåll är inte tillgängligt på ditt valda språk, vi visar det på Danish.

Verdens første nordiske ungdoms-folkemøde

14.04.23 | Nyhet
UFN
Photographer
ufm-nord.org
Nordisk Ministerråd er partner på verdens første nordiske folkemøde - NORD, der finder sted i København 21.–22. april. Formålet er at styrke den nordiske unges demokratiske selvtillid og det sociale og kulturelle fællesskab i Norden.

URBAN 13 på Nørrebro sætter scenen for verdens første nordiske folkemøde - NORD. Efter åbningen ved Danmarks nordiske samarbejdsminister Louise Schack Elholm og generalsekretær i Nordisk Ministerråd Karen Ellemann byder festivalen den 21.–22. april på to dages nordiske workshops, kreativ udfoldelse, dialog og inspiration på tværs af regionen.

Der er gratis adgang til festivalen, så kom og vær med!

Ytringsfrihed, Ukraine og bæredygtighed

Nordisk Ministerråd, Nordregio og Ungdommens Nordiske Råd byder selv ind med en række arrangementer med fokus på had på nettet, krigen i Ukraine, unge i Norden og bæredygtighed. Deltagerne vil være unge, beslutningstagere, organisationer og aktivister. Sammen vil vi tage fat på vigtige udfordringer og løsninger, der er i Norden. Ud over faglige arrangementer, vil der også være koncerterer, foodtrucks, fest og farver. Ungdommens Folkemøde står bag NORD.