Detta innehåll är inte tillgängligt på ditt valda språk, vi visar det på Norwegian Bokmål.

Nordic Talks finalist i Danish Design Award

27.04.22 | Nyhet
Danish Design Awards 2022 nordic talks
Fotograf
norden.org
Det er med stolthet at vi kan fortelle at Nordic Talks er en av finalistene i årets Danish Design Award i kategorien ’Message Understood’.

Som en del av Visjon 2030, hvor målet er å jobbe mot at Norden skal bli verdens mest bærekraftige og integrerte region innen 2030, har Nordic Talks de siste 2 årene hatt som formål å skape debatter om de store problemstillingene i verden. Den populære serien er designet for å skape inspirasjon til hvordan vi alle kan gjøre store og små endringer i livene våre for å oppnå bærekraftsmålene. Designet som både live arrangementer og podkast episoder, sikter Nordic Talks etter å kommunisere sterke budskap, på en enkel, men estetisk måte.

Derfor er det med stolthet at vi kan fortelle at Nordic Talks er en av finalistene i årets Danish Design Award i kategorien ’Message Understood’! Vi setter stor pris på at noen av de beste design hodene der ute anerkjenner vår unike tilnærming til hvordan vi best kan oppnå en mer bærekraftig fremtid.

It truly is a great idea to address relevant topics in a fresh and modern design that is relatable for the next generations, representing the Nordics in the world – not to it.

Juryen, Danish Design Awards 2022

Stolt og begeistret

Om Nordic Talks, skriver juryen blant annet: ‘It truly is a great idea to address relevant topics in a fresh and modern design that is relatable for the next generations, representing the Nordics in the world – not to it. An interesting aspect is the interaction with the Nordic diaspora worldwide; this is where the idea can really take off’.

Prosjektleder, Tobias Grut, forteller at han er både stolt og begeistret over at designet, samt konseptet bak Nordic Talks, har blitt anerkjent av Danish Design Award. Han forteller videre: "Med tanke på at profileringsprosjektet, som Nordic Talks tilhører, ønsker å fremme viktige dialoger på tvers av landegrensene, har det alltid vært viktig for oss å gjøre Nordic Talks til en plattform som er enkel for alle å bruke, uansett alder og geografisk tilhørighet. Enda viktigere for oss er det å vise at det ikke bare er én riktig måte å treffe flere bærekraftige valg på. Vi har alle muligheten til å bidra – men i et hav av informasjoner og vanskelige rapporter – kan det noen ganger være vanskelig å vite hvor man skal starte. Da hjelper det med en brukervennlig, men estetisk inspirerende plattform".

Enda viktigere for oss er det å vise at det ikke bare er én riktig måte å treffe flere bærekraftige valg på. I et hav av informasjoner og vanskelige rapporter kan det noen ganger være vanskelig å vite hvor man skal starte. Da hjelper det med en brukervennlig, men estetisk inspirerende plattform.

Projektleder, Tobias Grut

Peoples Choice Award

Vinnerne av Danish Design Awards blir kunngjort den 9 Juni. Men husk å stem på Nordic Talks i Peoples Choice Award på den følgende linken, innen den tid!

En stor takk til teamet som har arbeidet på Nordic Talks sammen med oss de siste årene; 1508, Lead Agency, The Lake Radio og Afton Halloran.