Dette innholdet er ikke tilgjengelig på språket du har valgt. Vi viser det på Dansk.

Seminar om nordisk og europæisk samarbejde om handicap: Hvordan kan vi skabe en region for alle?

19.11.18 | Arrangement
How can we create a region for all

How can we create a region for all.

Universelt design og tilgængelighed fremmer menneskerettigheder og bæredygtig udvikling. Vi bidrager til denne udvikling ved at udbrede viden i form af blandt andet videoer på sociale medier og gennem flerpartsdialoger.

Informasjon

Dato
19.11.2018
Tid
13:30 - 17:00
Sted

Permanent Representation of Sweden to the EU
Square de Meeûs 30
1000 Brussels
Belgia

Type
Seminar

De nordiske lande samarbejder om at gøre vores samfund så tilgængelige som muligt. Vores velfærdsmodel kan kun overleve, hvis så mange som muligt engagerer sig i økonomien, hvilket er helt i tråd med tanken om inklusion, dvs. at alle individer har samme værdi og ret til at deltage i uddannelse, arbejdsmarked og samfundet som helhed.

I forbindelse med dette projekt inviterer vi kolleger fra EU, Europarådet og FN til at deltage i udviklingen og udbredelsen af universelt design, tilgængelighed og bæredygtig udvikling. Ved at tage udgangspunkt i menneskets mangfoldighed i udviklingen af produkter, bygninger, miljøer og systemer kan vi skabe en verden, som er mere funktionel og anvendelig for alle. Denne etiske platform udgør grundlaget for blandt andet det nordiske samarbejde i FN om opbygningen af bæredygtige samfund. Vi er stolte over, at ingen bliver ladt i stikken i Norden.

 

Kontakt