Dette innholdet er ikke tilgjengelig på språket du har valgt. Vi viser det på Svensk.

Så skapar du mer intresse för Nordiska rådets session 2019

Ge oss 50 sekunder, så får du veta vad Nordiska rådet gör för dig! Du blir kanske nyfiken på mer och vill läsa om det årliga nordiska toppmötet, sessionen?

norden.org/sv/session2019

Vill du vara med skapa större intresse för årets #nrsession? Här i vårt kommunikationskit kan du snabbt skaffa dig en överblick över vårt kommunikationsarbete under sessionen. Du hittar också användbara bilder, shareables, videor, Twitter-handles och hashtags.

Tillsammans kan vi sätta en nordisk dagordning i digitala medier.

Ta del av viktig information på vår webbplats

På sessionsajten hittar du bland annat praktisk information, nyheter, dagordning och övrigt program till sessionen:

Använd våra gemensamma hashtags

Var med och skapa debatt och samtal om nordisk politisk genom att använda våra två gemensamma hashtags: #nrsession och #nrpol.

Hitta dina politiker på Twitter

Följ och interagera med våra politiker och ministrar på Twitter:

Anmäl dig till vårt Facebook-event

Om du anmäl dig till vårt Facebook-event, så får du unik information om sessionen, som du kan dela med dig till ditt eget unika nätverk på Facebook:

Dela grafik och videor om sessionen

Du kan också synliggöra Nordiska rådets session i ditt unika nätverk genom att sprida den grafik och videor som vi tagit fram till sessionen.

Sprid foton om sessionen

Succesivt kommer vi också att samla bilder från sessionen och Nordiska rådets prisutdelning som är tagna av våra fotografer på plats. Bilderna kan användas fritt:

Följ oss i sociala medier

Du kan också följa och interagera med våra konton i sociala medier:

Följ våra direktsändningar från sessionen

Vi streamar alla debatter i kammaren live och detsamma gäller presskonferenser och sidevents.  Dessutom livesänder vi tre samtal med politiker och andra intressenter under följande teman: Nordiska rådets priser, fri rörlighet samt klimatfrågan.