Dette innholdet er ikke tilgjengelig på språket du har valgt. Vi viser det på Danish.

Fem nye chefer på plads i Nordisk Ministerråd

04.07.23 | Nyhet
alt=""
Photographer
norden.org
Nordisk Ministerråd byder velkommen til fem nye chefer, der sammen med den nuværende ledergruppe og resten af koncernen skal arbejde for at opnå vores Vision 2030 - Norden skal blive verdens mest bæredygtige og integrerede region.

Det er en tilfreds og forventningsfuld generalsekretær, der i dag kan byde nye nordiske chefer fra Island, Danmark, Sverige, Finland og Norge velkommen til Nordisk Ministerråds hovedsæde i København. De nye kollegaer er udvalgt på baggrund af et stort og kompetent ansøgerfelt fra hele Norden.   

- Jeg er enormt glad og fuld af forventninger til vores nye nordiske kollegaer, som hen over den nærmeste tid vil blive en del af den nordiske familie. Velkommen Ida, Dan, Unni, Peter og Inga. Samtidig er jeg også lidt vemodig, da vi siger farvel og stor tak til Jonas, Helle og Torfi for al den energi og alt det arbejde, I har lagt i Nordisk Ministerråd, lyder det fra Karen Ellemann, generalsekretær i Nordisk Ministerråd. 

Nye nordiske chefer

 • Ida Heimann Larsen - stabschef.

  Ida er netop tiltrådt som stabschef i Nordisk Ministerråd. Ida kommer fra stilling som afdelingschef i Nordisk Ministerråd i Vækst og Klima, og inden da var Ida dansk repræsentant i Nordisk samarbejdskomité.
 • Dan Koivulaakso - afdelingschef i Vækst og Klima.
  Dan kommer fra en stilling som statssekretær i Undervisnings- og Kulturministeriet i Finland. Han har arbejdet med strategisk planlægning og politisk styring - bl.a. med fokus på EU-politik.
 • Unni Kløvstad - afdelingschef i Ligestilling, Int. samarbejde, Natur & Kultur.
  Unni har baggrund fra Udenrigsministeriet i Norge, hvor hun har været afdelingsdirektør i sektionen for oceaner og erhvervsudvikling.
 • Peter Cavala - afdelingschef i Kundskab og Velfærd.
  Peter har erfaringer som vicekommunaldirektør for Kristianstads kommune og som direktør for Samfundsudvikling i Länsstyrelsen i Skåne. Her var Peter ansvarlig for det kommunale ledelseskontor.
 • Inga Hanna Gudmundsdottir - chef for HR og Jura.

  Inga kommer fra en stilling som personalechef i European Free Trade Association (EFTA), hvor hun har stor erfaring med HR-ledelse, medarbejderrelationer og strategisk planlægning. 

Stor tak og held og lykke videre 

Det nye hold tager over fra henholdsvis; Jonas Wendel, stabschef, Torfi Jóhannesson, afdelingschef i ligestilling, Int. samarbejde, Natur & Kultur og Helle Glen Petersen afdelingschef i Kundskab og Velfærd. Nordisk Ministerråd takker alle og ønsker held og lykke fremover.