Þetta innihald er ekki til á því tungumáli sem þú hefur valið, því sýnum við innihaldið á Danish.

Nordiske veje til styrket og bæredygtig integration

18.11.19 | Viðburður
Hands holding three
Photographer
Shane Rounce, Unsplash
Hvad har vi lært i Norden i de seneste år om god og effektiv integration? Og hvordan kan vi på den baggrund sætte yderligere skub i en positiv udvikling? Vær med i dialogen når vi styrker integration i Norden!

Upplýsingar

Dates
18 - 19.11.2019
Time
11:30 - 15:00
Location

Hotel Marina
Vedbæk
Danmörk

Type
Begivenhed

Få viden og gå i dialog

Stadig flere flygtninge og indvandrere i de nordiske lande får en fod inden for på arbejdsmarkedet. Det skyldes flere ting: Det går godt for samfundsøkonomien. Arbejdsgiverne efterspørger arbejdskraft. Og så er der igangsat virksomme indsatser i de nordiske lande som følge af politiske tiltag og samarbejde på tværs af aktører. Men der er fortsat arbejde at gøre for at styrke bæredygtig integration i Norden!

På campen får du nyeste viden gennem oplæg og work-shops med forskere, ledere og praktikere samt mulighed for at gå i dialog og skabe netværk med de andre nordiske deltagere om emner som • Opkvalificering som vejen til bæredygtig integration på arbejdsmarkedet

  • Samskabelse med civilsamfund i integrationsindsatsen
  • Virksomme indsatser i udsatte boligområder
  • Social kontrol
  • Unges identiteter og perspektiver.

Campen er tilrettelagt for en bred målgruppe af aktører, fx kommunale og statslige myndighedsaktører, forskere, civilsamfundsrepræsentanter og andre samarbejdspartnere og interessenter, der arbejder med flygtninge og indvandrere.

 

Tid og sted for campen

18. november kl. 11.30 til 19. november kl. 15.00 på Hotel Marina i Vedbæk. 30 min. med direkte tog fra Københavns Hovedbanegård, 45 min. fra Københavns Lufthavn.

Hvordan skaber man gode rammer for integration, og hvad mener indvandrere selv?

Start mandag den 18.11 kl. 12:50:

Opkvalificering som vejen til bæredygtig integration på arbejdsmarkedet

Start mandag den 18.11 kl. 14:20: