Dette innholdet er ikke tilgjengelig på språket du har valgt. Vi viser det på Swedish.

Ny ansökningsrunda - Nordiska samarbetsprojekt som involverar nordvästra Ryssland och Östersjöregionen

03.05.21 | Nyhet
Hjerte
Photographer
Karin Beate Nøsterud/norden.org
Ny ansökningsrunda - Nordiska samarbetsprojekt som involverar nordvästra Ryssland och Östersjöregionen
Nordiska ministerrådet öppnar ny ansökningsrunda till projekt som involverar samarbete i Östersjöregionen och nordvästra Ryssland. Projekt bör bidra till en blomstrande och fredlig utveckling i regionen genom att främja nära relationer mellan nordiska organisationer och partners i nordvästra Ryssland och Östersjöregionen.

Bygga kapacitet och stärka nätverk

Som en del av sina insatser för internationellt samarbete har Nordiska ministerrådet öppnat en ny ansökningsrunda för finansiering från två av sina stödprogram - programmet för nordiskt-ryskt samarbete och programmet för NGO samarbete i Östersjöregionen.

Programmet för nordiskt-ryskt samarbete omfattar den allmänna Open Call och en särskild pott för initiativ ägnat åt civilsamhället och mänskliga rättigheter. Målet är att uppmuntra initiativ som kommer att bygga kapacitet och stärka nätverk mellan respektive partners.
Trots att Covid-19 tillställer nya utmaningar för samarbete över landsgränser välkomnas såväl befintliga som innovativa lösningar och en proaktiv inställning för att uppnå dessa mål av gemensamt intresse.
 

Sista ansökningsdag är 15 juni 2021

Norden.org

Riktlinjer och tidsfrister

Programmet för nordiskt-ryskt samarbete fokuserar specifikt på samarbete med sju regioner i nordvästra Ryssland medan NGO-programmet finansierar projekt i hela Östersjöregionen, inklusive Norden, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Polen och Belarus.

Sista ansökningsdag är den 15 juni 2021 kl. 23:59:59 CET. Läs gärna om de två programmen och bekanta dig med riktlinjerna för ansökningar innan du skickar in ditt förslag genom att följa länkarna nedan.


 

Cultural crossroads, co-operation project