Dette innholdet er ikke tilgjengelig på språket du har valgt. Vi viser det på Danish.

Nordisk Ligestillingsfond åbner for ansøgninger 1. marts 2024!

20.02.24 | Støttemulighet
Nordisk ligestillingsfond finansierer samarbejde, som fremmer ligestilling. Siden 2013 har fonden støttet 90 projekter og søger nu flere projekter som kan støtte Nordisk nytte. Ansøgningsperioden er fra 1. marts til og med 2. april 2024.

Informasjon

Opportunity category
Legater
External organization
NIKK Nordisk Information on Gender
Financial framework
50.000-500.000
Countries
Danmark
Finland
Norge
Sverige
Island
Færøyene
Grønland
Åland
Latvia
Litauen
Estland

Du kan søge til Nordisk Ligestillingsfond med aktiviteter som starter i 2024 og som skal være afsluttet inden for to år. 

Projekterne kan for eksempel bidrage med ny viden, erfaringsudveksling og nordiske netværk.

Nordisk information för kundskab om kön (NIKK) administrerer fonden på Nordisk Ministerråds vegne og håndterer blandt andet indkaldelse af ansøgninger, vurdering af projekter og opfølgning på resultater. Du ansøger via nikk.no i ansøgningsperioden.

OBS: Via fonden finansieres projekter, hvor mindst tre organisationer fra mindst tre forskellige nordiske lande samarbejder for at fremme ligestilling. Projekter, som har til formål at løse problemer i forhold til ligestilling, bidrager med ny viden og erfaringsudveksling eller manifesterer og udvikler den nordiske samhørighed, kan ansøge om støtte fra fonden.  Færøerne, Grønland og Åland kan udgøre ét land, og det er også muligt at inddrage et baltisk land i en ansøgning med mindst to nordiske lande. Der kan også inkluderes flere end tre lande.

I år er der en øremærket indsats til projekter, der har fokus på ligestilling i klimatiltag i Arktis. Som anbefalet af Nordisk Rådgivningskomité for Arktis (NRKA) har Nordisk Samarbejdskomité (NSK) besluttet at medfinansiere aktiviteter med op til 250.000 DKK under programmet Nordic Leadership for Gender Equality in Climate Action.

Vigtige datoer i 2024

1.marts Ansøgninger åbner på nikk.no

2.april Ansøgningsfristen udløber klokken 24.00 (CET)

Maj Ansøgerne får besked om beslutninger

Juni Kontrakter underskrives

Deltage i Q&A 18. marts

18. marts 2024 afholder NIKK et digitalt informationsmøde. Tilmeld dig via linket herunder. Mødet foregår på engelsk.